457De meiden van Reiger Boys MA2 zijn er zaterdag niet in geslaagd om op gelijke hoogte te komen met koploper Jong Holland MA1. In de thuiswedstrijd tegen de Alkmaarse lijstaanvoerder hield men bijna een uur stand, maar moest men in het laatste half uur toch nog een ruime nederlaag incasseren (0-4).

Het moet gezegd worden dat Jong Holland in de eerste helft al de iets betere ploeg was, maar de Reiger Boys-keepster wist tweemaal knap te redden en had het geluk dat een Jong Holland-aanvalster tegen de paal schoot. De thuisploeg stelde hier ook enkele mogelijkheden tegenover, en ook in de beginfase van de tweede helft leek het redelijk gelijk opgaand te gaan. Nadat Jong Holland uiteindelijk toch de score wist te openen knakte er blijkbaar iets bij de thuisploeg want in het vervolg van de wedstrijd moest men nog drie treffers toestaan.

Voor de wedstrijd zijn er nieuwe teamfoto's gemaakt en deze zijn samen met de wedstrijdfoto's te bekijken via de volgende link.