IMG 0861Afgelopen zondag heeft Reiger Boys C-2 een visitekaartje afgegeven op het toernooi van Kwiek ’78 in Avenhorn. Ons team was ingedeeld in Poule C-1 met als tegenstanders Kwiek ’78 C-1, Hollandia T C-1 en Spirit ’30 C-1. De eerste wedstrijd tegen Kwiek ’78 werd met 5-0 gewonnen en dat in slechts 20 minuten. De tweede wedstrijd tegen Hollandia T werd met 4-0 gewonnen. Hollandia T zit in de zelfde competitie als ons team dus dat beloofd wat als we voor de competitie tegen ze moeten spelen. De derde wedstrijd tegen Spirit ’30 kende een voortvarende start en nog voor de tegenstander er erg in had lag de 1-0 al in het net. Uiteindelijk werd met 3-0 gewonnen.

De jongens hebben met bezieling en grote inzet hun wedstrijden gespeeld en ook nog eens 0 doelpunten tegen gekregen. Alle spelers verdienen een grote pluim en hebben alles voor elkaar over. De achterhoede stond als een huis! Ook de voorhoede heeft bijzonder goed gepresteerd waarbij Thomas Hoekstra (nickname Zlatan Ibrahimovic) een bijzondere vermelding verdient, hij scoorde maar liefst 10 doelpunten. Hulde voor Thomas.

Na de prijsuitreiking hebben de jongens van trainer Rodney de Bonte nog een patatje met gekregen voor hun inspanningen. Al met al een zeer geslaagde middag. Ook langs de lijn was het heel gezellig, een grote groep ouders genoot van het spel van hun zoon en het prachtige weer. Wildvreemde toeschouwers spraken hun bewondering uit over de prestaties van onze jongens waarbij de superlatieven niet van de lucht waren. Iedereen toonde zijn of haar bewondering voor de inzet, saamhorigheid, techniek en het plezier bij onze jongens. Grote klasse!

Bijna wekelijks maakt onze bende van Heerhugowaard Noord-Holland en daarbuiten onveilig door de tegenstanders angst aan te jagen en ze uit te schakelen want als ze eenmaal beet hebben laten ze niet meer los. Het is puur genieten langs de lijn. Ga zo door jongens dan kan er zo maar iets moois ontstaan.

Een enthousiaste toeschouwer