RB Heren 1 2015 2016In de 7e competitiewedstrijd van dit seizoen is Reiger Boys 1 eindelijk van de hatelijke nul af. Zaterdag werd de inhaalwedstrijd bij het sterk geachte SV Marken met 0-2 gewonnen. Ondanks het feit dat trainer/coach Marc van Wonderen door blessures en ziekte een gehavende ploeg had nam men in de eerste helft een 0-1 voorsprong dankzij een doelpunt van Remco Rietveld. Diep in de tweede helft werd de wedstrijd definitief beslist door een goal van Lazar Prenda waarna ook keeper Paul Roos nog een hoofdrol opeiste door een strafschop van de thuisploeg te keren. Door de overwinning doet Reiger Boys nu de laatste plaats in de 2e klasse A over aan SV Overbos.

Komende woensdagavond speelt Reiger Boys 1 eerst in de beker een uitwedstrijd bij Ilpendam om vervolgens op zaterdag 31 oktober in competitieverband op bezoek te gaan bij HBOK.