Clubcard sponsor 171015De afgelopen maanden hebben we regelmatig de vraag gekregen wanneer de koffiekaart voor de vrijwilligers wordt uitgegeven. Op zaterdag 10 en 17 oktober hebben ruim 30% van het totaal aantal spelers en vrijwilligers de persoonlijke Reiger Boys clubcard opgehaald. Dit betekent dat een grote groep dit vergeten is of niet in de gelegenheid is geweest. Om deze personen nogmaals in de gelegenheid te stellen de persoonlijk clubcard op te halen zullen we nog een derde en tevens laatste afhaalmoment gaan organiseren. Op deze website zullen we laten weten wanneer dit zal gaan plaats vinden.

Afgelopen zaterdag heeft in ieder geval mevrouw Caroline Nannes namens de sponsor van de Reiger Boys clubcard, Groenland Natuurlijk Schoonmaakazijn, haar persoonlijke card in ontvangst mogen nemen. Op de foto Wilko Bakker (coordinator sponsorcommissie, Caroline Nannes (de Burg groep) en Ben Rietveld (Voorzitter).

Voor wie de kaart wel al heeft opgehaald maar nog niet geregistreerd, doet dit zo spoedig mogelijk. Wie de clubcard toch snel wil ontvangen, mail dan naar clubcard@reigerboys.nl. Kijk voor meer informatie over de Reiger Boys clubcard op de speciale pagina.