Reiger Boys Treffer Uitzendbureau VR1 Drachtster Boys VR1 2015 2016 16Na vier opeenvolgende overwinningen is Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau VR1 de ongeslagen status in de eredivisie kwijt. Tegen het sterke Drachtster Boys ging men vrijdagavond in eigen huis met 1-2 onderuit. Een nederlaag die op zich niet nodig was geweest want de twee tegentreffers ontstonden in de eerste helft door individuele fouten.

Eerst was het Jessie Prijs die knullig balverlies van de thuispartij wist af te straffen, en vervolgens werd een onnodig weggeven vrije trap hard ingeschoten door Shannon Vliet. Na deze tegenslagen was Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau in het vervolg de bovenliggende partij, maar verder dan een tegengoal van Dominique Verweij kwam men niet. Coach Wouter Moraal liet aan de pers weten te balen van het verlies: ,,Ik vind dat we onterecht verloren hebben. We waren beter en hebben ook meer kansen gehad. Maar ik ben ook trots want we hebben laten zien dat we zeker mee gaan doen dit seizoen".

Komende vrijdag 23 oktober speelt Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau VR1 in de Aristoshal te Amsterdam tegen regerend landskampioen Os Lusitanos (20.30 uur)

Foto's van Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau-Drachtster Boys zijn te bekijken via de volgende link: