Reiger Boys EDO 2015 2016 2Het vlaggenschip van Reiger Boys is ook na twee wedstrijden in de 2e klasse nog altijd puntloos. Zaterdag werd er schlemielig verloren van EDO, maar gezien het spelbeeld van met name de tweede helft mogen de geel-zwarten met vertrouwen naar de komende wedstrijden uitkijken. De ploeg van trainer/coach Marc van Wonderen was namelijk oppermachtig, hielp een aantal grote kansen om zeep, en zag uiteindelijk dat de winnende goal uitgerekend aan de andere kant viel (1-2)

In de eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd en dat was na 45 minuten ook te zien aan het scoreverloop. Halverwege de eerste helft kwamen de gasten via Bryan Simons op voorsprong, maar het duurde nauwelijks een minuut voordat Giovanni Kasanwirjo voor de gelijkmaker had gezorgd. In de tweede helft was het voornamelijk Reiger Boys wat de klok sloeg, maar de ploeg wist een handvol mogelijkheden niet te verzilveren. Des te zuurder was het dat de Haarlemmers bij een spaarzame tegenaanval wel wisten te scoren via Joost Kuhlmann. Ook hierna kreeg de thuisploeg nog kansen om op gelijke hoogte te komen, maar helaas waren deze niet aan de Reiger Boys besteed.

Volgende week zaterdag speelt Reiger Boys opnieuw thuis en wel in de streekderby tegen BOL waarin men er alles aan zal doen om de eerste driepunter binnen te slepen. Foto's van Reiger Boys-EDO zijn te bekijken via de volgende link: