Reiger Boys C2 Schagen C1 2015 2016 0Reiger Boys C2 is hard op weg naar de volgende bekerronde. Het door Weber Campers gesponsorde team van trainer Rodney de Bonte wist vorig weekend de 1e bekerwedstrijd bij Westfriezen al met speels gemak te winnen (0-9), en pakte ook deze zaterdag de volle buit. Tegen Schagen C1, dat ook in de eerste wedstrijd in de poulefase had gewonnen, wist men na een 2-1 ruststand met 4-1 te zegevieren.

Reiger Boys C2 Schagen C1 2015 2016 14Reiger Boys C2 opende de score halverwege de eerste helft dankzij een doelpunt van Thomas Bakker maar deze werd al weer vrij snel teniet gedaan door de gelijkmaker van Schagen. Toch ging de thuisploeg met een voorsprong rusten omdat Tigo Jansen de 2-1 voor zijn rekening nam. Waar het in de eerste helft nog regelmatig gelijk op ging was Reiger Boys in het tweede bedrijf duidelijk de betere ploeg en kreeg men een groot aantal mogelijkheden. Twee hiervan werden benut door Thomas Hoekstra waarbij de laatste goal de mooiste van de dag bleek door van grote afstand met een geplaatst schot in de verre hoek te scoren.

Reiger Boys C2 Schagen C1 2015 2016 4Met zes uit twee en een geweldig doelsaldo zal Reiger Boys C2 zich komende zaterdag in de uitwedstrijd tegen SVW '27, mits er geen hele gekke dingen gebeuren, plaatsen voor de volgende ronde van de beker. Aanvang van die wedstrijd is om 14.45 uur op Sportpark De Kabel.

Voor de wedstrijd tegen Schagen zijn er nieuwe teamfoto's gemaakt en tevens zijn er een groot aantal wedstrijdfoto's te bekijken via de volgende link: