Vandaag speelden we onze 2e bekerwedstrijd tegen Kolping Boys. Vorige week hadden we al ruim gewonnen van KSV(9-0). Na een goede warming up en peptalk waren onze jongens er klaar voor. We begonnen fanatiek aan de wedstrijd en in het begin hadden we het moeilijk met de fysiek sterke tegenstander. Toch kwamen we er voetballend goed uit. We werden in de loop van de eerste helft sterker en we zagen prachtige combinaties in het veld. Vol passie en met een geweldige inzet kregen we een paar goede kansen. Het was Chris die de openingstreffer maakte.

Vlak voor rust kreeg Kolping een vrije trap en die werd knap binnengeschoten. We gingen met 1-1 rusten. Een kleine tegenvaller want we waren een stuk sterker. En dat was terug te zien in de tweede helft. We zagen prima samenspel en we kregen volop kansen om op voorsprong te komen. Dat gebeurde ook en door twee goals van Daan liepen we uit naar 3-1. Kolping kwam er niet meer aan te pas en we hadden onszelf moeten belonen met meer goals. Dat gebeurde niet en vlak voor tijd scoorde Kolping uit de enige kans van hun in de tweede helft. Eindstand 3-2 Een groot compliment aan het hele team, prima gespeeld. Het was een genot om jullie vandaag te zien voetballen. Volgende week tegen Alkmaarsche Boys. Lijkt op voorhand een spannende wedstrijd te worden want zij hebben hun bekerwedstrijden ook gewonnen en met doelsaldo staan we gelijk.