rbnieuw2Beste trainers / begeleiders,

De afgelopen weken hebben wij veel klachten ontvangen van onze MOT-mensen over het gebruik van ons complex. Helaas denken sommige mensen erg gemakkelijk over bepaalde zaken. Deze week heeft het bestuur overleg gehad met alle commissies binnen de club. Er is afgesproken om strenger op te gaan treden. Nogmaals willen wij een opsomming geven van enkele regels.

 

  • Hanteer het trainingsschema ( zie website) voor het gebruik van de trainingsvelden en kleedkamer. Bepaal niet zelf welke kleedkamer en veld je gaat gebruiken.
  • Ruim na de training alle materialen netjes op. Dit betekent dus ook dat de gebruikte verplaatsbare doelen teruggezet moeten worden op hun plek. Laat deze niet op het veld staan.
  • Speel je als laatste een wedstrijd, ruim dan de cornervlaggen op van je eigen wedstrijdveld.
  • Zorg er voor dat na een training en/of wedstrijd de kleedkamer netjes achter gelaten is. Ga niet eerder dan de spelers naar huis, maar controleer na afloop de kleedkamer.
  • Volg de procedure voor het aanvragen van oefenwedstrijden. Deze dient altijd via de coördinator te lopen. Zij stemmen het af met wedstrijdzaken. Geen akkoord van wedstrijdzaken betekent dan ook geen oefenwedstrijd.

We hebben met de commissies afgesproken om maatregelen te nemen tegen de speler/team welke deze regels overstreden.
Laten we er met z’n allen voor zorgen dat onze club netjes blijft.

Met sportieve groet,
Ben Rietveld
Voorzitter v.v. Reiger Boys