Voorbeeld RB clubcard 3De kassa’s die tot heden gebruikt werden in de kantine dateren nog van het oude complex en waren dringend aan vervanging toe. Het bestuur van v.v. Reiger Boys heeft daarom onlangs opdracht gegeven voor de levering van een nieuw kassa systeem. In de kantine zullen twee nieuwe terminals geplaatst worden waarmee op eenvoudige wijze bestellingen kunnen worden afgehandeld. Consumpties worden op een touch screen geselecteerd waarbij automatisch de prijs per product als totaalprijs wordt vastgesteld. In geval van contante betaling wordt ook het wisselgeld berekend.

Daarnaast is het mogelijk om te betalen per pin of via de Reiger Boys clubcard. Grote voordeel van dit systeem is dat er minder contant geld op de club aanwezig zal zijn, klanten sneller geholpen kunnen worden en dat er ook een beter inzicht ontstaat in de verkochte producten. Het systeem zal op de eerste dag dat de kantine dit seizoen geopend is, woensdag 19 augustus, in gebruik worden genomen.

De nieuwe Reiger Boys clubcard zal aan elke lid en medewerker beschikbaar worden gesteld vanaf de D-teams. De kaart hoeft alleen maar online te worden geregistreerd, opgewaardeerd met een tegoed via PIN of Ideal en is klaar voor gebruik. Deze clubcard zal tevens de koffiekaart voor onze vrijwilligers gaan vervangen. Naar verwachting zullen vanaf het begin van dit seizoen ca. 800 Reiger Boys clubcards gebruikt gaan worden.

Deze clubcard zal net zo groot zijn als een bankpas en wordt speciaal voor Reiger Boys gemaakt. Het definitieve ontwerp is nog niet klaar maar wij bieden sponsoren de mogelijkheid om hun naam / logo op de voorzijde van de pas te plaatsen en op de achterzijde bijvoorbeeld een advertentie. Sponsoren die interesse hebben om hun naamsbekendheid te vergroten of van deze sponsoroptie gebruik willen maken kunnen contact op nemen met Wilko Bakker, coördinator sponsorcommissie. Wilko is te bereiken via sponsorcommissie@reigerboys.nl of 06-12963520.