IMG 6795Het zal een bijzonder zware dobber worden voor Reiger Boys Heren 1 om promotie naar de 2e klasse af te dwingen is de conclusie na de eerste finalewedstrijd tegen Buitenveldert van afgelopen zaterdag. De ploeg van trainer / coach Marc van Wonderen ging tegen de zeer jonge Amsterdamse formatie in eigen huis met 1-3 onderuit. Reiger Boys kwam al in het eerste kwartier op achterstand toen knullig balverlies de 0-1 opleverde. Vijf minuten na de rust verdubbelde Buitenveldert die score, en vanaf toen gooide Reiger Boys alles op de aanval.

In de slotminuut profiteerden de gasten van de ontstane ruimte door voor een derde keer te scoren. Ver in blessuretijd zorgde Jan de Bruijn uit een voorzet van Kasanwirjo koppend voor de 1-3, en die goal bracht nog enigszins hoop voor de return aanstaande zaterdag in Amsterdam. Aangezien er in ieder geval nog 90 minuten te spelen zijn is die hoop gerechtvaardigd, en mede daarom kan Heren 1 alle steun gebruiken op Sportpark Buitenveldert waar zaterdag 6 juni de wedstrijd om 14.30 uur aanvangt.

IMG 6790

Meer foto's van Reiger Boys-Buitenveldert zijn te bekijken via de volgende link: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.844621725632877.1073742055.536452146449838&type=1