Reiger Boys Heren 1 heeft zich dankzij een 1-1 gelijkspel op bezoek bij Beursbengels geplaatst voor de tweede ronde van de nacompetitie om promotie naar de tweede klasse. De Heerhugowaarders wisten de heenwedstrijd, dankzij twee goals van Kasanwirjo, met 2-1 te winnen van de Amsterdamse formatie. In de return verspeelde Reiger Boys in de blessuretijd de winst, maar de tweede ronde kwam niet in gevaar. Vlak na rust was het Vu die de Heerhugowaarders op een 0-1 voorsprong bracht. Reiger Boys verzuimde echter de voorsprong te vergroten waardoor Beursbengels nog mocht hopen op een mooi resultaat. In de 92e minuut mocht Gerritsen aanleggen voor een penalty, en verzilverde deze. Nog geen 2 minuten later floot de goedleidende scheidsrechter voor het eindsignaal en konden de Heerhugowaarders vol blijdschap terugkeren naar Sportpark 'de Wending'. Komende zaterdag speelt Reiger Boys in de tweede ronde tegen FC Buitenveldert. De winnaar van dit tweeluik komt volgend seizoen uit in de Tweede Klasse.

(Verslag Koen Roozendaal - Heerhugowaard Alife)