015Woensdagavond heeft Reiger Boys MD1 op eigen veld de kampioenstitel van de 2e klasse weten te veroveren. Zonder slag of stoot ging dit echter niet want het duel tegen directe concurrent Haarlem-Kennemerland MD1 was van het begin tot het eind spannend. De meiden wisten vooraf dat men aan een punt genoeg zou hebben om het kampioenschap te vieren. Tegenstander Haarlem-Kennemerland heeft nog een inhaalwedstrijd te goed en wist dat het in Heerhugowaard moest winnen, en dan ook nog het laatste duel in winst weten om te zetten. De gasten startten daarom brutaal en namen al snel een 0-1 voorsprong. Gelukkig werd dit binnen twintig minuten teniet gedaan door twee doelpunten van Reiger Boys, maar men ging toch met een gelijke stand rusten doordat de gasten op slag van rust scoorden.

Deze stand bleef in de tweede helft enige tijd staan, maar toen Reiger Boys na een kwartier een hernieuwde voorsprong nam leek men definitief op weg naar de titel. Vlak voor tijd wisten de Haarlemmers echter toch nog de 3-3 te scoren waarna er 4 hele spannende minuten volgden. Toen eindelijk het laatste fluitsignaal klonk was het eerst volop feest op het veld en vervolgens in de dichtstbijzijnde sloot waar de trainer/coach en enkele speelsters hun zege verder vierden.