IMG 4732 kopieKomende zaterdag speelt Heren 1 van Reiger Boys de return van de 1e ronde van de nacompetitie tegen Beursbengels. Afgelopen zaterdag wist de ploeg van trainer/coach Marc van Wonderen het eerste duel tegen de Amsterdammers met 2-1 te winnen. Na afloop van het duel was Van Wonderen opgetogen over het vertoonde spel want met name in de eerste helft speelde men Beursbengels regelmatig zoek: ,,Deze wedstrijd geeft zeker vertrouwen voor het vervolg van de nacompetitie", aldus de oefenmeester.

Ondanks het veldoverwicht en een rits aan kansen waren het uitgerekend de gasten die de score openden via Etienne Olf. Nog voor de rust werd de stand echter weer gelijk getrokken door Giovanni Kasanwirjo die oog in oog met de Amsterdamse goalie uiterst koelbloedig bleef. Na de pauze toen het inmiddels tien tegen tien was omdat aan beide kanten een rode kaart viel, was Kasanwirjo met een bekeken schot nogmaals trefzeker, en het was net als in de eerste helft aan de doelman van Beursbengels te danken dat de score niet hoger op liep.

Komende zaterdag 23 mei speelt Reiger Boys om 14.30 de return tegen Beursbengels op Sportpark Sloten te Amsterdam. Mocht men ook deze wedstrijd positief afsluiten dan treft men in de 2e ronde de winnaar van Opperdoes tegen Buitenveldert. Kom ook naar Sloten om Heren 1 te steunen. Het adres is Sportpark "Sloten" - Sloterweg 1045 - 1066CD AMSTERDAM.

Meer foto's van Reiger Boys-Beursbengels (2-1) zijn te bekijken via de volgende link: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.837031866391863.1073742043.536452146449838&type=1