IMG 3639Het is de D1 van Reiger Boys zaterdag niet gelukt om de kampioenswedstrijd tegen directe concurrent ODIN '59 D1 in winst om te zetten. In Heemskerk kwam de ploeg van trainer/coach Justin van der Valk niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Hiermee zijn de titelaspiraties nog heel even uitgesteld, want de ploeg heeft evenwel nog volop kansen om het kampioenschap alsnog binnen te slepen met nog twee wedstrijden voor de boeg, en een veel beter doelsaldo dan ODIN '59.

Met een stralend zonnetje, en het ruim opgekomen publiek werd het een spannende confrontatie op het complex van ODIN '59 alwaar Reiger Boys halverwege de eerste helft op een 0-1 voorsprong kwam. Toch was het hiermee allerminst zeker dat de titel in de tas zat want ook de thuisploeg kreeg zijn kansjes, waardoor het tot het eind spannend zou blijven.

Dit bleek ook in de tweede helft want toen ging Reiger Boys slordiger spelen, en dit leverde uiteindelijk de gelijkmaker op toen een zondagsschot op weergaloze wijze in het doel verdween. Gelukkig pakte Reiger Boys het hierna weer goed op, en ging men alsnog op zoek naar de overwinning, maar helaas kwam er in de stand geen verandering meer.

Reiger Boys D1 krijgt nu de gelegenheid om het laatste puntje wat men nodig heeft te behalen in de thuiswedstrijd tegen Zeevogels D1 (13 of 14 mei?), en anders is daar zelfs nog de mogelijkheid in de uitwedstrijd bij FC Uitgeest op 16 mei.