ZVV Vrone C1 Reiger Boys Treffer C2 0Afgelopen woensdag is in Sporthal De Oostwal te Sint Pancras de C2 van Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau kampioen van de 1e klasse geworden. Een knappe prestatie aangezien het team pas sinds de winterstop mee doet aan de competitie. In de 1e klasse bleef het team met tien overwinningen en drie gelijke spelen ongeslagen. De slagroom op de taart moest komen in het uitduel tegen het laaggeklasseerde ZVV Vrone C1, maar dit bleek toch een taaiere tegenstander dan gedacht. Reiger Boys had aan een gelijkspel genoeg en deze werd ook behaald al gaf men een 1-3 voorsprong weg, en werd het in de laatste minuten bij 3-3 nog even spannend waar de winnende zomaar aan beide kanten had kunnen vallen. Dit gebeurde echter niet, en hiermee was de titel voor het talentvolle team een feit.