Afgelopen zaterdag 25 april moesten we aantreden tegen SVW F3 om 08.45 uur. In onze competitie spelen we alleen maar tegen 2e jaars F die ook echt dik een jaar ouder zijn dan wij, geeft niets eigenlijk, dit is zeer goed voor ons fysieke vervolg na de zomer. We hebben afgelopen wedstrijden een opbouwend verhaal gezien, de winstmarges werden kleiner voor de tegenstanders. Afgelopen week zelfs tegen de koploper in onze poule maar 1-0 verlies en natuurlijk onverdiend. Terwijl in de allereerste wedstrijd een 5-0 werd geïncasseerd. Vandaag werd duidelijk dat er een zeer duidelijke stijgende lijn zich laat zien. Opstelling: Sietse, Stijn, Jorden, Boaz, Justin Trey en Twan. 1E helft bewust wind tegen en volgens de scheids verstandig. We gingen direct los na de aftrap in opdracht van onze coach en lieten meteen het betere spel zien. Aanvallen over de flanken, uitverdedigen over de flanken en steekballen van de tegenstander werden vrijwel direct geëlimineerd. Grote jongens stonden tegenover ons maar zijn niets tegenover onze slimme, snelle voetbalspel. Directe aanvallen over voornamelijk de rechterkant lieten onze boys hun motivatie zien. In de 1e helft kwam er een zeer puike aanval tot stand die via Sietse, Stijn, Justin en door Twan in het zij-net werd gekegeld. INDRUKWEKKEND.

Dikke wind tegen hebben we de 1e helft onze bedoelingen laten zien. 2e helft hadden we wind mee en keeper Sietse bereikte in 1 trap de spitsen Trey en Twan. In eerste instantie had het geen effect maar de 2e trap trap liet er geen gras over groeien en werdt via een tikkie-takkie onberispelijk door Trey die alleen op de keeper afging keihard afgestraft, BAM 1-0. Focus, focus, mannen. Ietwat ongewend met deze voorsprong gingen we verder, Wind mee, dus schieten op de goal was de opdracht van coach Dirk, corners rakelings voor de 1e paal werden niet afgerond. Onze tegenstander was volledig mat na de 1-0, na een aanval over de linkerkant die door Jorden als laatste man werd geactiveerd, kreeg Twan de bal een gaf een pass aan Justin, Justin weer naar Trey en door naar Twan die in schietpositie kwam, hij raakte eerst de keeper, maar de rebound werd keihard afgestraft in de linker bovenhoek. Wat een goal, deur opslot en zuinig zijn op onze voorsprong. Ook Theo (Hoofd F-jeugd) was in zijn nopjes en had de mededeling dat de tegenstander niets, maar dan ook helemaal niets te vertellen had, niveau bovenmatig, complimenten dus. Zeer en zeer verdiend hebben we een 3-punter te pakken en wat een lekker gevoel zo vlak voor de meivakantie. Bedankt allemaal en tot 9 mei mannen waar we aantreden tegen AFC F2. Onze toppers van vandaag: Sietse, Stijn, Boaz, Owen, Justin, Colin (F10), Jorden, Trey en Twan. En natuurlijk onze begeleider Elroy.