Deze door onszelf ingelaste wedstrijd, de K.N.V.B. schijnt dat zelf niet te kunnen, heeft helaas niet het resultaat gebracht waar op was gehoopt en misschien ook wel een beetje op was gerekend. Over rekenen gesproken, van de “selectie” van 19 man moesten er maar liefst, allemaal met een goede reden natuurlijk, 9 ½ afzeggen. Dat is best wel veel maar met vereende krachten was het toch allemaal weer gelukt.

Tijdens de gerieflijke reis naar IJmuiden in de Qashqai nog een paar belangrijke zaken besproken waarna om half 4, beetje vreemde tijd, er kon worden afgetrapt. In het eerste kwart had het AdB team weinig in te brengen en het was dan ook niet vreemd dat we met 2 – 0 achter kwamen te staan. Dan een eigen tactische wissel, kan allemaal bij ons, en zie daar 2 knappe counters en 2 doelpunten van Mitchell de Back, over wie een familielid nog zo z’n twijfels had m.b.t. conditie en zuurstof, is reuze meegevallen kan ik bij deze melden. Dan denk je te gaan rusten met een gelijke stand en dan zie het gebeuren, het Misverstand bedoel ik, lange bal, even laten stuiten, speler en keeper denken doe jij het of doe ik het en net toen het besluit was gevallen deed de spits van IJmuiden het maar. De tweede helft stond geheel in het teken van de gelijkmaker, lukte helaas niet en als we dan te veel gaan aanvallen, worden we door de toch wel iets snellere, lees veel jongere, tegenstander op counters getrakteerd en een keer was het raak.

Bij deze worden de vrijwilligers bedankt en gaan we ons opmaken voor de wedstrijd van donderdag a.s. uit bij Fort. Wormerveer 2. Een aantal spelers moeten nog wel ff reageren of zij wel/niet kunnen spelen ik noem o.a. Michael, Rene ,Ramon en Dennis.