Reiger Boys Treffer 1 ZVV Volendam 1 6Het 1e herenteam van Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau heeft afgelopen vrijdag de 2e periodetitel in de wacht gesleept. Een knappe prestatie aangezien men het in de Deimoshal moest opnemen tegen de kampioen van de 2e klasse, ZVV Volendam 4. Ondanks een aantal afwezigen was Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau van quitte af aan de betere ploeg en de 3-2 voorsprong bij rust was dan ook verdiend te noemen. In de tweede helft speelde de thuisploeg de Volendammers zelfs helemaal van de mat en liep men uit naar een 7-3 voorsprong. De gasten scoorden vervolgens in de slotfase nog wel tweemaal tegen, maar de terechte zege kwam niet meer in gevaar. Door de 7-5 overwinning is Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau nu verzekerd van de tweede periodetitel en vrijwel zeker van de tweede plaats in de reguliere competitie. Slechts bij een ruime nederlaag in de laatste wedstrijd bij Apollo '68 (komende vrijdag) kan men nog zakken naar de derde plaats.

Foto's van Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau-ZVV Volendam (7-5) zijn te bekijken via de volgende link: