2014 2015 Reiger Boys B1 Zeevogels B1 7De B1 van Reiger Boys heeft zaterdag twee dure punten laten liggen in de thuiswedstrijd tegen Zeevogels B1. De ploeg van trainer/coach Tom Boukes moest na 80 minuten genoegen nemen met een 3-3 gelijkspel. In de promotiepoule van de 2e klasse is er echter nog van alles mogelijk, want op dit moment is het zo dat alle zes teams nog kansen maken op de titel.

Op een winderig en regenachtig Sportcomplex De Wending was er nauwelijks sprake van goed voetbal, maar werd er een hoop vergoed door de spanning. Nadat Zeevogels een voorsprong had genomen, was het de thuisploeg die in kort tijdsbestek tweemaal scoorde, en halverwege de eerste helft met 2-1 voor stond. Toch moest Reiger Boys vlak voor rust nog een tegentreffer toestaan waardoor men met 2-2 ging rusten. Ook in de tweede helft waren het de gasten die al snel op voorsprong kwamen. Op het moment dat Reiger Boys in de slotfase een numerieke meerderheid kreeg door gele kaarten aan Egmondse zijde wist men alsnog de gelijkmaker te scoren. Verbeten ging men ook nog op jacht naar meer, maar de 3-3 bleek een juiste afspiegeling van deze wedstrijd in deze ongekend spannende promotiepoule.