Dit weekend konden wij de koppositie overnemen in een rechtstreeks duel tegen koploper Haarlem-Kennemerland. Omdat Floor en Pheadra nog geblesseerd waren en Aranka ziek was geworden gingen wij op pad met 13 meiden. Onze keepster van deze dag was Evelien die de loterij "gewonnen" had. Nadat de meiden zichzelf opgepept hadden hoorden zij dat er ook nog eens in het oude stadion van HFC Haarlem gespeeld zou gaan worden. De supporters waren hier wel gelukkig mee want zij konden schuilen voor de wind en de regen. Vanaf de eerste minuut zag je dat onze meiden zich niet zomaar gewonnen zouden geven want voor iedere bal die ze kwijtraakten werd gevochten om hem terug te veroveren. Na een minuut of 10 in de eerste helft kwam de bal vanaf het middenveld bij Kylie terecht, die haalde lekker uit en de 0-1 was een feit. De meiden van Haarlem-Kennemerland vochten zich goed terug en zo lag een paar minuten later de eerste bal achter Evelien, 1-1. Nu werd het een echte strijd met veel kansen over en weer maar toch wisten beide teams tot 2 minuten voor de rust niet te scoren. Uiteindelijk kwam Haarlem-Kennemerland toch op een 2-1 voorsprong en werd er gefloten voor de rust.

Tijdens de rust gaf Evelien mij aan dat zij de 2e helft ook wel op doel wilde waarvoor ik haar een groot compliment wil geven, dit is ook een overwinning op haarzelf. Na de rust zag je de vechtlust van onze meiden direct weer terug op het veld en na een paar minuten kwam de bal via de linker kant na een klutsbal met een gelukje voor de voeten van Samantha die gelijk binnen tikte en de stand was weer in evenwicht, 2-2. Een tiental minuten later lukte het Esmee Peereboom om door het midden langs de defensie te lopen en verwoestend uit te halen, wij stonden weer voor 2-3. De meiden van Haarlem-Kennemerland wil ik ook een compliment geven want ook zij gaven niet op en probeerden aan te vallen waar het mogelijk was. Toch waren het onze meiden die de score vlak voor tijd konden uitbouwen, nadat de bal van Esmee Dekker weer bij Kylie terecht kwam zorgde zij voor de eindstand 2-4. Meiden, deze week wil ik jullie allemaal een geweldig compliment geven voor jullie geweldige teamprestatie. Iedereen bleef vechten tot de laatste seconde. Nu hebben jullie de koppositie overgenomen dus probeer zo te blijven spelen en een mooi seizoen met een hoofdprijs af te sluiten, taart in de kantine bij Reiger Boys!!! Volgende week is er geen wedstrijd dus jullie kunnen even een weekje bijkomen.