We hadden nog iets recht te zetten tegen deze tegenstander. Uit verloren, ondanks het betere spel. Dus, daarvan uitgaande begonnen we hoopvol aan de wedstrijd. Niet compleet echter, want Mats had zich verslapen. Gelukkig was hij net op tijd aanwezig voor het begin van de wedstrijd. En ja, ondanks dat we hoopvol begonnen, was het niet best wat de jongens de eerste helft lieten zien. Aanvallend konden we geen vuist maken en verdedigend leek het af en toe nergens op. Waar we het hele seizoen op trainen leek iedereen vergeten. Schijfje gewist of zoiets. We mochten dan ook niet klagen dat het 0 – 1 met de rust stond. Het had erger kunnen zijn. In de rust geprobeerd om de knop om te zetten. Ik was na de wedstrijd behoorlijk negatief over de hele wedstrijd, maar de tweede helft werd er wel beter gevoetbald. Bal ging bij vlagen goed rond, maar achterin ging vandaag alles mis en, zonder daarover in detail te treden, SVW '27 maakte dankbaar gebruik van ons gestuntel achterin en zo werden we met 0 – 3 verslagen.

Jammer jongens, héél snel vergeten en hopelijk lukt het me om jullie op scherp te krijgen voor de volgende wedstrijd tegen A.F.C.”34