Tja, een doelpuntrijk gelijkspel, was misschien ook wel de verhouding maar toch met een beetje vervelende nasmaak. Het is ook weer zo gemakkelijk om de man in het “zwart” hiervoor aansprakelijk te stellen, maar als je 3x, vanuit de midden cirkel, fluit voor buitenspel op appelleren van “je spelers” terwijl je eigen grens niet vlagt is dat toch wel wat frustrerend en vraag je gewoon op een beetje, opbouwende, kritiek. Ben dan ook even omgelopen en met de grens een praatje gemaakt, zijn woorden waren: “toen de spelers riepen, buitenspel, en de scheids floot stak ik mijn vlag ook maar omhoog”!! Er werd gerust met een 1 – 1 stand, Aalt werd 45 minuten rust gegund. De tweede helft was nog geen 6 minuten oud of door een goal van Ramon en de tweede van Michael stonden we ineens met 1 – 3 voor. Een kwartiertje voor tijd hoorde de scheids, weer vanuit de midden cirkel, zijn spelers “Hands” roepen, ik kan geen gedachten lezen maar hij zal wel gedacht hebben, oh dat zal dan wel, en de 11 meter trap was een feit. Een ding moet ik ‘m nageven zijn oren functioneerden prima!!

Een minuut of 6 later een geweldige Schwalbe en inderdaad daar ging de bal weer op de stip. Mo, doorgaans niet zo’n prater, moest er wat over kwijt en dat is natuurlijk geel!! Saillant detail vond ik nog wel dat hun grensrechter tegen me zei: “Sorry lullig voor jullie maar ik kan daar ook niets aan doen”. Erg jammer dat dit op ons niveau, 5de klasse dacht ik, zo moet gaan. Toch nog de 3 – 4 van Hattrickie Michael en dan vlak voor tijd toch nog weer een keer de gelijkmaker, uit een naar buitenspel ruikende situatie, maar onze grens zei: ”gelijk is geen buitenspel en het voordeel gaat dan altijd uit naar de aanvallende partij”, ik hoop dat daarvan geleerd gaat worden.

Volgende week rust, hoop niet dat rust Roest, want daarna zal hij er wel weer bij zijn, de man ( talentje hoor ) die heb ik me laten vertellen op een voortreffelijke wijze de wedstrijd van Reiger Boys 2 heeft gefloten,