Nadat wij 2 weken geleden nog gelijk gespeeld hadden thuis tegen DSS mochten wij deze zaterdag alweer uit tegen deze meiden. Omdat Floor, Pheadra, Azra en Kayla niet mee konden doen en ik ook geen beroep kon doen op Sanne of Michelle vertrokken wij met 1 wissel. Na een goede warming up kon de sportieve strijd beginnen. Wij probeerden zoveel mogelijk van onze eigen helft weg te blijven en vooruit te spelen maar de meiden van DSS hadden waarschijnlijk hetzelfde strijdplan waardoor er veel duels op het middenveld uitgevochten werden. Er volgden een paar goede kansen voor ons maar ook voor DSS en zo gebeurde het dat wij voor de derde wedstrijd achter elkaar weer op een 1-0 achterstand kwamen. Aan het eind van de eerste helft hadden wij nog een goede mogelijkheid maar deze bal eindigde naast het doel, ruststand 1-0 voor DSS.

Omdat een aantal meiden al aardig moe begonnen te raken heb ik ze verteld dat zij zelf aan moesten geven wanneer zij wilden wisselen. Na de rust bleven de meiden goed druk naar voren zetten en kwamen er weer een aantal goede kansen maar DSS hield de achterste gelederen goed gesloten. Toch lukte het Kylie om halverwege de tweede helft de bal over de keepster heen te schieten en de bal rolde tergend langzaam over de doellijn, 1-1. De meiden kregen nu een extra motivatie om door te blijven drukken maar ook DSS kreeg nog een paar goede mogelijkheden. Met nog een minuut of 5 op de klok kregen wij een corner die Samantha zou nemen. Esmee Dekker ging het veld weer in en na een goede voorzet van Samantha kreeg zij de bal perfect op haar schoen, de 1-2 voorsprong was een feit. Een minuut of 4 hierna floot de scheidsrechter af waardoor aan alle onzekerheid een eind kwam en wij weer 3 zwaarbevochten punten aan ons totaal konden toevoegen. Meiden, jullie hebben ook deze week weer hard gevochten en jullie hebben laten zien wat jullie waard zijn. Volgende week de belangrijke uitwedstrijd tegen Haarlem - Kennemerland die tot op heden nog 2 punten boven ons staan omdat zij alles gewonnen hebben. Prettig weekend en tot maandag op de training.