Aalt Klaasen jarigEen memorabele wedstrijd, want het zijn er maar weinigen gegund om actief "op nivo" te kunnen blijven voetballen als je 65 jaar bent, want beste lezers en lezeressen Aalt Klaassen vierde afgelopen zaterdag zijn 65ste verjaardag en speelde de hele wedstrijd uit, uiteraard deed hij dat mede op routine. Over de eerste helft valt weinig goeds te vertellen, ik denk dat Odin voor het eerst dit seizoen met een voorsprong de rust in ging 1 - 0.

In de rust werd Aalt letterlijk even in de bloemetjes gezet en kreeg hij namens spelers, coach en sponsor een dinerbon aangeboden. De tweede helft moest gewoon een stuk beter en al gauw werd de gelijkmaker in het netje gedeponeerd. Uit een scrimmage kwam Odin toch weer op voorsprong, zij waren echter nog aan het najuichen ( kan dat? ) of de gelijkmaker was weer een feit. Uiteindelijk toch nog de volle winst dus en hopelijk zal Aalt deze dag niet gauw vergeten, want je speelt niet altijd met het rugnummer 65 en met twee zoons in een elftal en een heleboel Klaassens langs de zijlijn. Op de vraag: "Wat doe je volgend jaar", zag je 'm twijfelen we wachten het dan ook maar af. Volgende week weer een uitwedstrijd, een vroege dit keer, want 11.00 uur vertrekken moet maar geen gewoonte worden, uiteraard is Aalt ook dan weer van de partij!!!