“na een half jaar 4x4 te hebben gespeeld, waren de jongens begin van dit jaar klaar om hun eerste competitiewedstrijd 7x7 te spelen. Na een aantal afgelastingen, “vrije” weekenden en een enkele oefenwedstrijd, was het vandaag eindelijk zover. De 1e competitiewedstrijd in de 3e klasse tegen Spirit F2. Adne stond in de 1e helft op doel. Hij werd aardig op de proef gesteld, maar behield de 0, met hulp van Thomas, Nino en Milan achterin. Voorin probeerden Dean, Mitch en Jelle bij het doel van Spirit te komen.

Dylan en Sven kwamen als wissels er in en zorgden voorin ook voor gevaar. Na kansen over en weer, zorgde een afstandsschot van Spirit voor de 0-1 ruststand. Na de lekkere limonade en een goede bespreking in de rust, begonnen we aan de 2e helft met Thomas op doel. Door een goede tussenkomst van Milan, kwam Mitch alleen op de keeper af en hij rondde koelbloedig af. 1-1. De jongens hadden er zin in en probeerden met een aantal vloeiende aanvallen Spirit op achterstand te zetten.

Via een combinatie van Dean en Dylan, kwam Nino vrij voor de keeper en dat betekende de terechte 2-1 voorsprong. Spirit deed hun naam eer aan en gaf niet op. Ze probeerden bij ons doel te komen en uiteindelijk lukte dat ook. Wederom was een afstandsschot teveel. 2-2. De wedstrijd leek op een gelijkspel uit te komen, maar een onschuldig schot bleek voor de keeper van Spirit toch te veel. 3-2. De eerste overwinning is een feit. Volgende week is West Frisia F1 de tegenstander, als we de inzet van vandaag weer laten zien, komt dat helemaal goed.