Vandaag 7 maart 2015 treden we al vroeg aan tegen Forresters F3 om 08.45 uur. Zonder vrees maar met de wetenschap dat het 2e jaars F-jes zijn en minstens een kop groter, wij net F8 en pas 6 wedstrijden in 7x7 verband gevoetbald gaat de beuk erin. Tegen beter weten in, beginnen we met wind tegen omdat de tegenstander daar al aan het intrappen is. De coach van de F8 zegt tegen de scheids (die overigens super floot) die zijn groot, hij zei komt wel goed haha. Zenuwachtig omdat het tegen een F3 was gingen de jongens de warming-up tegemoet. Owen afwezig, dus we hadden maar 1 wissel. Opzich geen belemmering maar Owen zorgt meestal voor het betere beukwerk achterin. Opstelling: Sietse, Elmar, Stijn, Jorden, Justin, Trey en Twan. (1-3-1-2), wissel Boaz.

Wind tegen vanaf de aftrap is moeilijk maarja is niet anders, binnen 2 minuten trapt de spits van Foresters de 0-1 binnen via een klutsbal. Aftrappen en door mannen, goed voetbal, overspelen en voor de goal net niet profiteren helaas. Uittrap en al snel een 0-2 op het bord. Aftrap en goede snelle aanval steekpaars van Trey op Twan op het middenveld. Die steekt razendsnel het hele veld over en loopt 2 flinke jongens eruit en weet net niet af te ronden. (links naast) Na 10 minuten komt Boaz erin voor Justin (well done) voor de snelheid in de verdediging. Uitverdedigen via de flanken mannen. Wederom een vage bal vanaf de achterhoede tegenpartij, die niet goed uitverdedigd werd tot grote teleurstelling van begeleider Elroy 0-3. Net voor rust, na een goede overspeelactie van Elmar, Justin door naar spits Twan die eigenlijk met links moest afronden,
schiet na een uitkapactie onberispelijk in met rechts. BAM 1-3. RUST.

Na divers motivatie/oplapwerk van de coaches in de rust gaan we voor de 2e helft op naar minstens een gelijkspel. Nu met wind mee, opdracht was dan ook schieten op de goal. (3x gelukt) Keeper Sietse wisselt zijn plek in voor laatste man met Stijn die de handschoenen aantrekt en toen hij nog niet wist, niets te doen zou krijgen. Spits Trey moe gestreden en stond wissel in de 2e helft. Na de aftrap gingen we lekker op pad richting goal tegenstander..... Wat een kansen wat een acties, de tegenpartij is niet meer aan de bal geweest. Na een heerlijke actie van Elmar (linksachter) ging de bal naar Justin op het middenveld, die gaf op zijn beurt een super steekpaars naar Twan die vanaf rechtsbuiten de goal opzocht en 2 man uitkapte, vervolgens met recht keihard in de linkerhoek binnenschoot, BAM 2-3. Dit tot grote vreugde van coaches Dirk van Barneveld, Elroy van Braam en Theo Sondervan die ook toeschouwer was (hoofdtrainer F-jeugd) . Hij zei letterlijk dat er heel goed gevoetbald werd door 1e jaars jongens en was uiteraard trots. Daarna veel zoeken en oplossen, fysiek en conditie gingen meespelen maar we hielden stand. Wissel: Elmar was moe, Trey erin voor rechtsback, Jorden schoof door naar linkerspits naast rechterspits Twan.

Uitgerekend de jongste van ons team weet na een mooie tik-tak actie door te breken en krijgt op aanreiken van Twan een kans. Onberispelijk schiet Trey als back, met rechts keihard de ZEER verdiende gelijkmaker in, BAM 3-3. Talloze kansen krijgen en we weten helaas net niet de winnende goal te maken, publiek stemt voor onze boys. Beter, sneller, goed overspelen maar vooral geroemd: wij zijn een TEAM. 5 van de 8 penalty’s gaan erin (dus we hebben gewonnen), keeper Sietse stopt er 2 van de tegenstander en die schieten er ook 4 naast !!!

Wij voelden het als overwinning, de tegenstanders liepen met tranen het veld af. Goals: Twan van Barneveld 2, Trey Shellard 1