Een spannende en enerverende wedstrijd met wat ups en downs en helaas voor het AdB team net even te veel downs. Afgelopen zaterdag kwam de koploper op bezoek en dacht waarschijnlijk na de 8 – 2 thuisoverwinning er net even te gemakkelijk over of raakt dat AdB team zo veel beter op elkaar ingespeeld dat zij de credits gewoon moeten hebben, ik hou het op het toch maar op het laatste. Natuurlijk was de tegenstander, gemiddeld een jaar of 20 jonger, maar als je het slim speelt en dat deed het AdB team uiteraard hoeft dat niet echt een probleem te zijn. Counteren heet dat en de kansen kwamen. Nadat de keeper van Krommenie het graspolletje verkeerd inschatte kwamen we wat gelukkig op voorsprong, daarna echter werden enkele 99,5 pct kansen helaas niet benut en dan slaat het noodlot toch even toe hetgeen maar zullen toeschrijven aan het geluk dat je als koploper meestal hebt. Uit “buitenspel” positie, hetgeen werd opgeheven omdat wij de bal speelden kwam de gelijkmaker tot stand en nog geen twee minuten later een zeer ongelukkig eigen doelpunt, uiteraard noem ik geen naam omdat het ook mede door de wind kwam.

De tweede helft was er voor mij een van ballen vissen, toen Krommenie de bal hoog over te water schoot maakte, de voortreffelijke en jonge scheidsrechter, het bekende gebaar met de twee handen boven het hoofd een rondje maken hetgeen betekent dat er een nieuwe bal moet komen. Helaas was die er niet, dus auto in, rotonde rechtsaf in de eerste zijstraat parkeren iets terug lopen bal pakken, auto in en terug rijden en we konden weer verder na 10 minuten!!! Dit gebeurde slechts drie keer. Aan hen die hier iets aan kunnen doen zou ik zeggen, doe er a.u.b. wat aan geef b.v. de scheids 2 ballen mee, kunnen de hekken niet wat hoger, bootje, een zwemmer inhuren etc.

Terug komend van zo’n bal ophaal sessie scoorden wij de 2 – 2 door Ed die daarmee zijn “foutje” weer goed maakte, althans dat werd een tijdje door mij gedacht, later bleek dat zij ook al hadden gescoord. Een verliespartij dus voor het AdB team dat en daar waren we het allemaal zeer over eens recht had op zeker minimaal een punt. Punten gaan we zeker volgende week pakken als we Odin in Heemskerk gaan bestrijden!!