2014 2015 Reiger Boys Treffer VR1 Biersteker Plubos VR1 0De vrouwen van Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau hebben in de thuiswedstrijd tegen streekgenoot Dansschool Biersteker/Plubos op het nippertje een gelijkspel afgedwongen. Anderhalve minuut voor het laatste fluitsignaal schoot Jaimy Visser de 1-1 tegen de touwen, nadat Jocelyn Louhatapessy de gasten vlak na rust op voorsprong had geschoten. In deze toch sportieve derby was er na afloop wel de nodige irritatie, maar deze was vooral gericht aan de arbitrage. Beide ploegen meenden namelijk recht op de winst te maken, doch de gelijke eindstand was objectief gezien een juiste.

Biersteker/Plubos beklaagde zich vooral over het feit dat Visser alvorens haar gelijkmaker te produceren hands zou hebben gemaakt. Thuisploeg Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau was ontstemd over het feit dat men in de slotfase geen tien meter trap kreeg nadat de gasten hun zesde overtreding hadden gemaakt. Reiger Boys mocht ook verwijten naar zichzelf maken omdat men het in de eerste helft niet had beslist want toen was de ploeg van trainer/coach Jordy van Eekelen de betere ploeg in Sporthal Wardergolf. Omdat de precisie in de afronding ontbrak en keeper Nanouk Groentjes enkele knappe reddingen verrichtte wist men niet te scoren. Biersteker/Plubos kreeg weliswaar ook wat kansjes maar aan de andere kant stond ook Jesca Willemsen attent te keepen waardoor het tot de rust 0-0 bleef.

De tweede helft was vijf minuten oud toen een Willemsen wel gepasseerd werd door een diagonaal schot van Louhatapessy. Reiger Boys speelde een stuk slordiger als voor rust, maar hier wisten de gasten, ondanks meer balbezit niet verder van te profiteren. Nadat Visser, al dan niet hands makend, vlak voor tijd met buitenkant rechts voor de 1-1 had gezorgd gebeurde er in de laatste minuut nog van alles, maar kwam er in de stand geen verandering meer.