Afgelopen vrijdag moesten de vrouwen van Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau zaal 1 bij de Rijksuniversiteit Groningen aantreden tegen 't vijfje, bij een overwinning zouden we hun op rangschikking passeren en op plaats 7 terecht komen. In de eerste helft werd niet gescoord waar de vrouwen toch een doelpunt of 3 hadden moeten maken, de eerste minuut van de tweede helft leek het er op dat 't vijfje op voorsprong kwam maar de bal belande op de paal. De uitbrak die volgde scoorde Paola beheerst de 0-1, er volgende wat leuke combinaties en in de 27ste minuut werd de voorsprong verdubbeld door Chantal Hendriksen.

't Vijfje scoorde 2 minuten later door een doelpunt van N. Oukake. Er kwamen nog spannende 11 minuten en in deze minuten werd niet meer gescoord zodat op de scorebord de 1-2 bleef staan en de punten mee gingen naar Heerhugowaard