2014 2015 Reiger Boys MB1 De Blokkers MB1 25Reiger Boys MB1 heeft de najaarstitel in de Hoofdklasse A weten te pakken ondanks een thuisnederlaag tegen directe concurrent De Blokkers MB1. De ploeg van trainer/coach Robert van Stigt Thans bleef tot nu toe negen wedstrijden zonder puntverlies, en won eerder dit seizoen ook al het uitduel tegen De Blokkers. Na negen overwinningen volgde vandaag echter een van de minste wedstrijden van dit seizoen.

Reiger Boys wist dat het zich zelfs een kleine nederlaag kon veroorloven om als nummer 1 in de najaarspoule te eindigen. De Blokkers was na de vorige nederlaag echter uit op revanche, en leverde meer strijd. De 0-1 voorsprong van de gasten bij rust was dan ook zeker niet onverdiend te noemen. Kort na pauze kwam men zelfs via een knappe kopbal op 0-2, en zo werd het toch nog even spannend, want een derde goal zou betekenen dat De Blokkers de eerste helft van het seizoen als kampioen afsloot. De Reiger Boys-defensie liet echter niet meer toe, en zo was de titel op doelsaldo een feit.

Volgende week, zaterdag 24 januari, begint voor Reiger Boys MB1 de voorjaarscompetitie in de hoofdklasse met een uitwedstrijd bij De Meern MB1.

Foto's van de wedstrijd Reiger Boys MB1-De Blokkers MB1 zijn te bekijken via de volgende link: