2014-2015 Reiger Boys-Wieringermeer 34Het 1e elftal van Reiger Boys de thuiswedstrijd tegen Wieringermeer met ruime cijfers weten te winnen. De ploeg van trainer/coach Marc van Wonderen was van quitte af aan oppermachtig al duurde het tot de slotminuut van de 1e helft dat de score werd geopend via aanvoerder Yucel Gundogdu. Nadat Jan de Bruijn na de rust met zijn 22e treffer van het seizoen de score had opgevoerd was Wieringermeer verder kansloos, en via de twee gave goals van Giovanni Kasanwirjo werd de eindstand bepaald op 4-0.

Door dit resultaat staat Reiger Boys op een vierde plaats in de 3e Klasse A. In de laatste wedstrijd voor de winterstop, komende zaterdag uit bij Kadoelen, kan men wellicht nog een plaatsje stijgen.