Reiger Boys F2 heeft jammer genoeg thuis net niet kunnen winnen van Alcmaria Victrix F1. De rust werd nog ingegaan met 1-1, maar al het harde werken kon niet in winst worden omgezet in de tweede helft. De eindstand werd uiteindelijk 3-4.

Reiger Boys kwam na circa 7 minuten op 0-1 achterstand. De strijd ging eigenlijk een hele tijd gelijk op, beide partijen waren erg aan elkaar gewaagd. Een paar minuten voor de rust wist Reiger Boys een doelpunt te scoren: 1-1.

In de tweede helft was Alcmaria Victrix net iets sterker. Een tweede doelpunt volgde dan ook snel: 1-2. Reiger Boys wist zicht hierop te herpakken en zorgde dat de stand weer gelijk werd getrokken: 2-2. Hierna kregen zowel Reiger Boys als Alcmaria Victrix genoeg kansen. Het was echter Reiger Boys dat aan het kortste eind trok. De 2-3 en 2-4 volgden elkaar op.

Het was een spannende wedstrijd om naar te kijken. En uiteindelijk wist Reiger Boys, door het benutten van een strafschop, de eindstand op 3-4 te zetten.

Jongens, jullie hebben het top gedaan dit jaar! In de competitie zijn wij 5e geworden, klasse!
Volgend jaar weer een nieuwe ronde, nieuwe kansen!