Waar de maan niet meer door de bomen scheen en iedereen verwent was door Sinterklaas, moesten wij vandaag aantreden tegen ADO' 20 MC1 in Heemskerk. Om natuurlijk net als twee weken gelden de drie punten gewoon in de tas te stoppen, de tegenstander had zeker de intentie om ons te dwarsbomen vandaag. Maar van dit alles was niks te zien en daarom begonnen we weer op hun helft te spelen, ook lieten we de ene na de andere kans komen. Wij maakte en creëerde het spel, daarbij werden alle duels fel en op de snede gewonnen, nu was het de tijd voor een doelpuntje voor alle trouwe toeschouwers. En na twintig minuten onderweg viel de 0-1, door een perfecte steekpas die netjes na een mooie afgeschermde solo in de hoek werd geschoven.

Dit kwam tot stand door hard werken en prima samenspel met toch nog wat foutjes in de pasing, blijf evengoed scherp en kijken waar je een bal speelt. Nu het spel van onze meiden beter werd verzorgd kregen we de twee keer raken show met van de back, halfspeelster, buitenspeelster, spits opzij leggen linksbuiten doelpunt uit het boekje 0-2. Toen er aardig wat geduwd en getrokken was door de tegenstander in de eerste helft was het rust, in de kleedkamer heerste een relaxte stemming en wilden we de tweede helft blijven drukken en domineren. Toen we uit de kleedkamer kwamen en gelijk dominant begonnen, we waren sterk in de duels en ook onze Tessa die weer eens de wei in mocht met de MC1 heerste achterin op alle fronten ( bedankt Tes).... De wedstrijd werd soms iets slordig met het weggeven van cadeautjes door ReigerKlaas maar die werden netjes gekeerd door onze keepster, naarmate de wedstrijd vorderde bleef et niet bij dekken alleen en werd er meer gemekkerd en om de scheids geroepen. Wij bleven echter toch ons spel spelen en de kansen bleven ook komen, maar werden niet verzilverd door diversen schoten en kopballen naast de twee palen. Toen Lee Towers nog gewisseld werd door de technische staf na het bestelen van een portie Sparerib, gingen we gewoon door met het beheersen van de tweede helft, waar de tegenstander nog even onze grensrechter duidelijk maakte een trieste man te zijn. Werd er door de scheidsrechter afgefloten en de handjes geschud van ADO'20 MC1 die we de tweede helft weer tegen zullen komen.

Wij gaan nu de winterstop in waar de KNVB het niet nodig vind om de wedstrijd tegen DOCOS MC1 nog in te halen en hun wel tegen de onderste tegenstanders van de Hoofdklasse A te laten spelen om n het najaarkampioenschap binnen te slepen ( thanks KNVB)...

Wij gaan nog lekker trainen en de gezellige dagen komen eraan, misschien gaat de KNVB toch nog denken aan de beker die wij ook nog moeten spelen... afwachten en hopen dat we nog een wedstrijdje mogen spelen...

Hard gewerkt collectief en blijf zorgvuldig in de pasing.....