Met de heen wedstrijd nog redelijk vers in het geheugen, een verschrikkelijke nederlaag van de.. der.. dert..derti ( krijg het er nog steeds niet uit) tegen 1 in het achterhoofd, speelde bij de mannen het AdB team maar een ding en dat was REVANCHE. Nou was het gisteren , vrijdag, Sinterklaas maar er was zeker een persoon die dat een dag later vierde, misschien kom ik daar nog wel op terug. Het AdB team wist precies wat te doen, het achter goed dicht houden en proberen met counters de snelle spitsen te bereiken die het dan moesten proberen af te maken.

Na een goed half uur een dieptepass op Dennis, die op volle snelheid richting doel van de tegenstander afstevende, helaas ging er een tegenstander aan zijn shirt hangen en na een meter of tien moest hij het uitgeput opgeven. Vrije trap en een kaart, zou het logische gevolg moeten zijn, maar de kaarten zijn afgeschaft en vervangen door tijdstraffen maar dat is helaas niet bij iedereen bekend blijkt dan.

Dan vlak voor rust, hoe hij het deed weet ik niet, maar Melvin omzeilde een buitenspel situatie en ging met nog een meter of 35 te gaan alleen op de keeper af, omspeelde deze maar kreeg van de keeper een tackle te verwerken die er niet om loog, een ieder zou omvallen maar onze Melvin probeerde al vallend en struikelend toch nog de bal in het netje te deponeren. Jullie begrijpen het al, het lukte hem niet als dank kreeg de keeper geen rood en de terechte strafschop na eerst even het voordeel afgewacht te hebben bleef ook uit.

De rust brak aan met de bekende brilstand en het zou zo maar kunnen dat die smadelijk nederlaag gewroken zou worden. Vervelend was wel dat Aalt vlak voor de rust in een duel "iets" tegen zijn wenkbrauw kreeg en naar de huisartsenpost moest voor een paar krammetjes, Ramon wordt bij deze nog bedankt voor de goede zorgen.

Na de rust een sterker Velsenoord zonder dat zij echt gevaarlijk werden en dan toch een kwartiertje voor tijd uit het niets zegt men dan de 0 – 1. Meteen het systeem naar alles of niets aangepast hetgeen resulteerde in een diepe bal op Patrick die de keeper wilde omspelen, die daar niet in wilde meewerken en Patrick tegen het groene gras werkte, de strafschop werd feilloos door Dennis ingeschoten en de revanche was er deels. Deze had volledig kunnen zijn toen een verdediger van Velsenoord 1 minuut voor tijd wel zodanig dik en uitgebreid hands maakte, dat iedereen aan een strafschop dacht, hoewel niet iedereen dus!! De revanche voor de 13 – 1 ( hè, het lukt ) uit nederlaag was ons helaas niet gegund, maar het AdB team heeft als team een prima prestatie neergezet.

Volgende week thuis tegen HBOK, deze tegenstander heeft nog 0 punten uit evenveel wedstrijden!!!