foto 4goedpxSometimes you win, sometimes you lose... Dat laatste was helaas met deze wedstrijd het geval! Reiger Boys F2 heeft zeker niet slecht gespeeld, maar er werden jammerlijk wat gecreëerde kansen gemist. Voor de rust had Jong Holland de stand op 0-2 gezet. Na de rust scoorde Reiger Boys nog een doelpunt: 1-2. Niet lang hierna besliste Jong Holland de eindstand op 1-3.

In de eerste helft ging Reiger Boys voortvarend aan de slag. Zeker in de eerste 8 minuten was er geen vuiltje aan de lucht. Tot het eerste tegendoelpunt viel was Reiger Boys goed aan de bal en werd er hard gewerkt om kansen te creëren. Reiger Boys probeerde zich weer te herpakken, had diverse kansen, maar kwam gewoonweg niet tot scoren. Jong Holland speelde net even meer als collectief, wat resulteerde in 0-2 voor de rust.

In de tweede helft speelde Reiger Boys een stuk beter; 1-2 was een feit. In de speelminuten hierna speelde Reiger Boys nog goed, alleen was Jong Holland net even beter en was in staat nog een doelpunt te maken: 1-3. Dit bleek tevens de eindstand.
Jongens, zeker niet verkeerd gespeeld! En volgende keer weer beter!