De voorlaatste wedstrijd voor de winterstop was de thuiswedstrijd tegen Assendelft MD2. Omdat wij tot na de winterstop niet kunnen beschikken over Senna, Floor en Alysha en omdat Pheadra ziek was geworden en ook Azra en Kayla niet kon spelen hadden wij nog precies 10 speelsters over. Gelukkig was Sanne bereid om met ons team mee te spelen zodat wij zonder wissels de wedstrijd konden spelen. Direct na de aftrap zag je dat onze meiden snel op voorsprong wilden komen. Het was dan ook al na een minuut of 5 voor de eerste keer raak, Kylie gaf de voorzet van links, Samantha legde hem terug en Sanne tikte hem prima binnen, 1-0. De 2-0 komt op naam van Samantha die na een mooie voorzet van links de bal prima tegen de touwen schoot. Achterin stonden Esmee Peereboom, Aranka, Britt en Danique prima te verdedigen en zo kwam de bal regelmatig via het middenveld, dat bestond uit Indy, Esmee Dekker en Evelien, in de voorhoede terecht. Indy gaf een mooie steekpass op Kylie die langs de buitenkant langs de tegenstander rende en zelf voor de 3-0 zorgde hoog boven de keepster. Ik weet niet alle namen bij de doelpunten zeker maar volgens mij was Kylie ook verantwoordelijk voor de 4-0 wat tevens de ruststand was.

Tijdens de rust weinig aan te merken op het spel van de meiden alleen dat zij lekker moesten blijven ballen en dat Gabrielle in het doel moest proberen warm te blijven. Gelijk na de rust kon ook Esmee Peereboom een doelpuntje meepikken omdat zij van positie was gewisseld met Esmee Dekker die eerst op het middenveld speelde. Hierna weet ik de namen van de goals nog wel maar niet het aantal wat de meiden gescoord hebben omdat het mij iets te snel ging. Volgens mij heeft Sanne er nog 3 gemaakt, waarvan het laatste doelpunt erin rolde nadat zij eerst 3 meiden uitgekapt had. Samantha heeft er volgens mij nog 2 gescoord in de tweede helft en ook Kylie heeft er nog 2 bij weten te maken wat de eindstand van 12-0 op het scorebord deed verschijnen. Meiden, zoals jullie vandaag speelden was top, met oog voor iedereen en overleg in het spel. Ook wil ik Samantha en Kylie een compliment geven voor het wisselen van positie waardoor de verdedigers op een dwaalspoor gezet werden, dit moeten jullie iedere wedstrijd proberen. Rest mij nog om Sanne te bedanken voor een prachtige invalbeurt met 5 doelpunten, Dennis te bedanken voor het vlaggen en de ouders voor de aanmoedigingen langs de lijn ondanks de kou en het tijdstip. Volgende week de laatste wedstrijd voor de eerste helft van de competitie en omdat andere clubs punten hebben verspeeld kunnen wij bij winst op DSS op een prachtige derde plaats eindigen meiden, dat is een geweldige prestatie voor een team wat voor het eerste seizoen op een groot veld speelt.