2014-2015 Reiger Boys MC1-ADO 20 MC1 16Met een lekker temperatuurtje van 9 graden en een gemotiveerd Reiger Boys, zag je al met het warm lopen dat de motor van een 1600tje naar een dikke vette V12 opgevoerd. Toen we ADO'20 even lieten wachten met de aftrap en wij ons rustig voorbereide op de eerste helft, kwam gelijk de V12 op gang liepen al gauw vielen we de keepster van de tegenstander lastig. Duidelijk was het veld overwicht dat onze harde werkers voor elkaar kregen, met aanval op aanval klapte de eerste goal in de touwen maar werd afgekeurd door de het vlagsignaal van de grensrechter van ADO. Maar dat kon de pret niet drukken en bleven we opzoek naar de 1-0, die later ook zou vallen door een mooi samenspel met een prima pas uit het midden die afgerond werd 1-0 voorsprong.

Op naar de rust liepen we door keihard te werken alle gaatjes dicht en lieten we zien waar Reiger Boys voor staat, opbouwen en met flair als een team achter elkaar te staan. Daar werden de duels niet vermeden en bikkelhard gewerkt, met deze instelling kunnen we heel ver komen. Ook in de tweede helft werd het spel al snel gemaakt door de thuis spelende ploeg, met goede vleugels en een super hard werkende spits die elke bal veroverde met een dosis werklust een genot om naar te kijken. Toen we in de zoveelste aanval een afgeslagen bal met een verwoestende knal in de rechter bovenhoek werd geramd, stond na 6 minuten de 2-0 op het bord en wisten we dat dit een goede treffer voor de volle winst zou zijn. Echter moesten we wel op onze tellen blijven letten, want ADO'20 was van plan om deze wedstrijd tegengas te geven, hier waren we wel op voorbereid en bleven goed spelen. Maar de meiden bleven maar gaan en de Duracell batterijen waren nog lang niet op, dus het motortje bleef draaien tot onze spits een slimme loopbeweging omzette in een echte spitsen goal en de 3-0 aantekende. Met nog een minuut of acht op de klok liepen de pijntjes en rode hoofdjes niet te klagen, er werd nog voor elke bal gestreden waardoor het een genot was voor de supporters en belangstellende om deze wedstrijd te mogen aanschouwen. Echter toen het laatste fluitsignaal klonk werden de handjes geschud en een luid gejuich klonk langs de kanten, we konden spreken van een fantastische wedstrijd met alles erop en eraan om de koppositie te blijven behouden.

Meiden keihard gewerkt en als team kan je alles aan..