2014-2015 Reiger Boys MA2-HBC MA1 28In een leuke op en neer gaande wedstrijd heeft Reiger Boys MA2 op het nippertje gelijk gespeeld tegen HBC MA1. Vanaf de eerste minuut leken beide ploegen niet veel voor elkaar onder te doen, en dit kwam tot uiting in het scoreverloop. Het waren de gasten uit Heemstede die na zo'n twintig minuten de score opende, maar dankzij een mooie vrije trap en een snelle aanval waren het toch de Reiger Boys-meiden die met een voorsprong gingen rusten. Na de pauze leek het er op alsof de thuisploeg die voorsprong wilden uitbouwen, maar vielen de doelpunten uitgerekend aan de overkant toen HBC binnen kort tijdsbestek twee maal scoorde en dus een hernieuwde voorsprong nam. Reiger Boys kon natuurlijk niet leven met een nederlaag in deze gelijk opgaande pot, en gelukkig gebeurde dat ook niet, want diep in blessuretijd wist men alsnog de verdiende gelijkmaker te scoren (3-3)