2014-2015 Reiger Boys D1-AFC 34 D2 24De D1 van trainer/coach Justin van der Valk heeft zich afgelopen zaterdag weer eens van z'n beste kant laten zien. Op het hoofdveld van Reiger Boys waren de geel-zwarte talenten met prima voetbal de meerdere over AFC '34 D2. Met name in de eerste helft speelde de koploper de Alkmaarders van het kastje naar de muur. Reiger Boys scoorde in die eerste dertig minuten drie maal, en het was vooral goed om te zien dat alle goals tot stand kwamen na een goed lopende combinatie.

Ook in de tweede helft bleef Reiger Boys prima voetballen al ontbrak nu iets vaker het geluk om ook daadwerkelijk het net te vinden. Evenmin werd er in de slotminuut alsnog gescoord en de eindstand op 4-0 bepaald. Reiger Boys D1 deelt in de 1e klasse de koppositie met ODIN '59 al is het doelsaldo van Reiger Boys iets beter. Voor de winterstop spelen de talenten van trainer Van de Valk nog een uitwedstrijd bij Zeevogels (29-11) en op 6 december thuis tegen SVA D1.

Foto's van de wedstrijd Reiger Boys D1-AFC '34 D2 zijn te bekijken via de volgende link: