2014-2015 Reiger Boys F6-SC Dynamo F2 1Alles wat F-pupillen voetbal zo mooi maakt was zaterdagmorgen zichtbaar in de wedstrijd van de F6. Twee ploegen die aan elkaar gewaagd bleken, doelpunten, vele aanvallen, schoten op de paal, en mooie acties kwamen voorbij. In de eerste helft kwamen de geel-zwarte talenten twee keer op achterstand tegen SC Dynamo uit Ursem, maar beide keren wist men de stand gelijk te trekken en ging men met 2-2 de rust in. Ook na de pauze leken beide ploegen aan elkaar gewaagd al nam nu Reiger Boys het heft wat meer in handen. Toen men na ruim tien minuten in korte tijd tweemaal wist te scoren leek de wedstrijd beslist, maar doordat Dynamo al snel de aansluiting vond bleef het nog even spannend. De blijdschap was dan ook groot toen de scheidsrechter voor de laatste maal op zijn fluit blies en de 4-3 overwinning voor de F6 een feit was.