2014-2015 Reiger Boys B4-Petten B1 0De B4 van coaches Ben Rietveld, Rob Ernst en Marcel Hubeek is ook na zes competitiewedstrijden nog altijd zonder puntverlies. Het moet echter wel gezegd worden dat Petten B1 er afgelopen zaterdag alles aan deed om die ongeslagen status te doorbreken, maar zonder resultaat. Na een ruime tachtig minuten bleek Reiger Boys immers toch weer de winnende ploeg (2-1). Met name in de beginfase had Reiger Boys het meeste balbezit, maar gedurende de eerste helft werden de gasten uit Petten steeds brutaler. Nadat er al een waarschuwing was afgegeven met een vlammend schot op de paal kwamen de blauwhemden halverwege het eerste bedrijf op een 0-1 voorsprong, een stand die bleef staan tot de rust.

Na de pauze beperkte Petten zich vooral tot verdedigen, en het vele balbezit van de thuisploeg leverde in de 66e minuut dan eindelijk de verdiende gelijkmaker op. Uiteraard had Reiger Boys geen vrede met een puntendeling, en de jacht op meer werd beloond toen vijf minuten voor tijd ook de winnende viel.

Komende zaterdag kan Reiger Boys B4 de koppositie verder verstevigen als men om 12.30 uur thuis speelt tegen Duinrand S B2.