Met veel geblesseerde treden we Zaterdag aan tegen Buitenveldert MC1, dus met 1 wisseltje gingen we goed van start en wisten eigenlijk de druk op te leggen aan de tegenstander. Mooie breedte passen en soms wat onrustig aan de bal, wisten we wel constant druk te houden op Buitenveldert maar dan moet je wel de kansen maken. Beginnend met een andere achterhoede werd het toch een beetje onwennig en liepen we soms te zoeken naar de juiste vrije mensen, ook een nieuwe midden-mid die daar wel goed stond en keihard werkte. Echter probeer wel bal bezit te houden op het midden, en omschakelen als dat nodig is dan is er alle tijd om de juiste steekpas te geven. We domineerde eigenlijk de hele wedstrijd en zijn geen minuut in de problemen geweest, zelfs niet met de tweede helft 1 op 1 spelend achterin.

In de tweede helft viel de 1-0 die dik en dik verdient was, daardoor lieten we zien dat we gewoon doorgingen met het voetbal wat we speelden. Met het niet mee spelen van de geblesseerde hebben we hard gewerkt en met vlagen mooi voetbal laten zien, vergeet echter niet om zoals elke week naar de bal toe te komen. Je wint zoveel door in de bal te komen en open te draaien of te kaatsen, 50% hangt er vanaf hoe je voortzetting een vervolg krijgt. Zaterdag 15 november hebben we een vrij weekend of dat er nog wat geregeld kan worden voor de kraker van 22 november tegen ADO'20 MC1, het zou mooi zijn als we deze wedstrijd naar ons hand zetten en door keihard trainen en serieus met de wedstrijd bezig zijn is dit allemaal mogelijk. Probeer echter op Vrijdag avond je rust te nemen en je op te laden voor de wedstrijd van Zaterdag, inspanningen op Vrijdagavond komen niet ten goede aan je spel van Zaterdag bij de MC1.

Meiden gefeliciteerd met de dikverdiende overwinning, op naar ADO'20.......