DSC 7517goedpxHet was echt zo'n mooie nazomer voetbaldag, waardoor er al een zekere 'feel good vibe' heerste dat op voorhand al een voorbode kon zijn van het positieve wat er komen zou. Reiger Boys ging voortvarend aan de slag en dit resulteerde nog voor de rust in een 2-0 voorsprong. Tijdens de tweede helft was iets meer tegenstand vanuit de tegenstander te zien, maar uiteindelijk besliste Reiger Boys de eindstand in 3-0. De feel good vibe was meer dan terecht! Samengevat: "They were walking on sunshine!"

De eerste helft kenmerkte zich voornamelijk door de strijd die werd gevoerd op de helft van de tegenstander. Doordat Reiger Boys de druk er goed op hield, resulteerde dit in het eerste doelpunt, vanuit een corner; Reiger Boys op 1-0.

De tegenstander probeerde wel langszij te komen, maar de paar sporadische aanvallen werden net op tijd afgestopt of gekeerd door de keeper. Uiteindelijk wist Reiger Boys door een fraai afstandsschot in de linkerhoek bovenhoek de stand op 2-0 te zetten. Er volgden nog een tweetal kansrijke situaties, net over de lat en net voor open doel over het doel geschoten. Dus werd de rust met 2-0 ingegaan.

In de tweede helft kreeg Reiger Boys wel met meer tegenstand te maken. Reiger Boys moest, vooral achterin, hard blijven werken om de voorsprong niet kwijt te raken. Gelukkig ging het team dit goed af en wisten de jongens nogmaals te scoren: 3-0. Dit bleek tevens de eindstand.

Jongens, voor de derde keer op rij de winst gepakt. Onze complimenten! Zet deze positieve vibe door en probeer aansluiting te behouden bij de koplopers van de competitie!