Na de nederlaag van vorige week mochten we vandaag naar West Beemster. Van tevoren er op gehamerd dat het niet gemakkelijk zou worden. Dat had de ploeg goed in de oren geknoopt. We begonnen de wedstrijd zonder Dave, zweepslag opgelopen, andere Dave, getrokken kies die bleef bloeden en dus moest gehecht. Darryll, ziek en Mats, blessure aan de knie. Gelukkig was Wesley van de C4 bereid om ons team aan te vullen en zo hadden we toch een wissel. Het spel ging in het begin op en neer en het was WBSV dat een paar hele beste kansen kreeg, maar Sammy was vandaag in een bloedvorm en pakte die twee kansen. Het werd af en toe gevaarlijk omdat we bij corners niet de duels aangingen en af en toe kropen we door het oog van de naald, mede door het goede keeperswerk. Langzaam maar zeker werden we sterker en kregen we ook kansen. Het was Robbert die de voor ons verlossende treffer scoorde, op aangeven van Wouter. We gingen dus met de 0 – 1 stand rusten.

In de rust erop gehamerd dat WBSV de druk in de tweede helft zou opvoeren. Iedereen was gewaarschuwd en we lieten ons dan ook niet verrassen. Robbert maakte op een gegeven moment een prachtige solo en rondde koel af. 0 – 2. Niet veel later was het Hamza die het op zijn heupen kreeg en slalomde door de verdediging van WBSV en scoorde knap. Mooi doelpunt Hamza. 0 – 3. Toen kakte het bij ons een beetje in. De spits van WBSV kreeg vrije doorgang en kwam oog in oog met Sammy. Sammy was niet van plan om zich te laten passeren, maar moest wel een pingel incasseren. Die werd goed ingeschoten. 1 – 3. Even later een hoge bal van links en iedereen zat ernaast, maar de spits van WBSV niet 2 – 3. Ik begon hem een beetje te knijpen. Maar hierna gingen de schouders er weer onder en kwam ons laatste kwartier. Dat hebben we dit seizoen al vaker laten zien. Conditioneel zit het wel goed. Na een mooie pass van Mick scoorde Hamza zijn tweede van vandaag en werd het 2 – 4. Jongens, wat een goede team prestatie was dat vandaag. Een paar mensen wil ik toch wel even een compliment geven. Sammy, een dijk van een wedstrijd gekeept. Mitchell en Wouter, een gelegenheids duo centraal achterin. Klasse gespeeld. Wesley, weer een dijk van een wedstrijd gespeeld als linksachter, niet zijn stek, maar toch 1 van de uitblinkers. Hicham speelde een dijk van een eerste helft, zakte na rust wat terug. De rest van het team heeft natuurlijk ook goed gespeeld, maar deze staken er bovenuit. Dus, als team een prachtprestatie geleverd. Klasse. Tot morgen op trainen.