Ook dit keer genoeg eigen spelers, de vakanties en blessures en overige verplichtingen nemen af bij het AdB team en dat is natuurlijk prettig voor de coach en eigenlijk voor iedereen. Afgelopen zaterdag naar Krommenie, zou op papier niet zo makkelijk worden want met 12 punten uit 4 wedstrijden doe je het niet echt verkeerd. Vooraf de tegenstander, tijdens de warming-up, al een beetje bekeken en de conclusie was gauw getrokken, gemiddelde leefdtijd 20 a 21 jaar en die ligt bij ons toch net ietsjes hoger, dus lekker het balletje rond laten gaan, niet te veel onnodige energie verspillen en persoonlijke duels zoveel mogelijk vermijden en natuurlijk het achter goed dicht houden. Helaas kwamen we na 23,8 seconden op achterstand en dat is rijkelijk snel en geen prettige bijkomstigheid. We kwamen er niet echt aan te pas en mochten met een 5 – 0 achterstand aan de thee.

Na de gebruikelijke wissels ging het in het tweede part wat meer gelijk op en toen Ramon met een echt Ramonnetje scoorde leek er even wat licht aan de horizon te komen. Helaas ging uiteindelijk dus ook de tweede verloren met 3 – 2 en hebben we ons doelsaldo opgekrikt met twee goals maar het aantal tegengoals is m.i. het AdB team onwaardig, ik heb er zo'n 34 geteld in 5 wedstrijden en dat is niet zo'n goed gemiddelde.

Zaterdag a.s. thuis tegen Zilvermeeuwen gaan we dat gemiddelde gewoon met 1 doelpunt verlagen, zelf graag maar ff rekenen,

J.v.d.B.