Heren 1 van Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau heeft afgelopen vrijdag de koppositie gepakt door in eigen huis met 4-0 te winnen van White Stones 2. In Sporthal De Waardergolf lieten de geel-zwarten er geen moment twijfels over bestaan wat de ambitie was, en de Egmonders werden al voor de wissel op een ruime achterstand gezet. In de tweede helft werd de score verder uitgebouwd, en door geconcentreerd te blijven hield men achterin de nul.
Met 13 punten uit vijf duels staat Reiger Boys nu aan kop, al hebben ZVV Volendam en Oosthuizen met ieder 12 punten een wedstrijd minder gespeeld. Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau 1 speelt z'n volgende wedstrijd op vrijdag 31 oktober. In de Deimoshal te Heerhugowaard is dan WMC/ 't Raethuys 1 de tegenstander (20.45 uur).