191Ook de vierde wedstrijd in de Eredivisie zaalvoetbal is voor de vrouwen van Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau verloren gegaan. Tegen het eveneens nog puntloze Drs. Vijfje uit Groningen verzuimde de thuisploeg de wedstrijd in een vroegtijdig stadium af te maken, en kreeg daarvoor de rekening gepresenteerd.

 

Het was geen al te beste pot in Sporthal De Waardergolf, maar de voorsprong die Reiger Boys bij de rust had, dankzij een doelpunt van Mayra Arroyo was op z'n minst verdiend te noemen. Met iets meer geluk in de afwerking had die voorsprong zelfs nog één of twee goals hoger kunnen zijn. Ook in de tweede helft waren de beste mogelijkheden voor de thuisploeg maar nadat Drs. Vijfje vanuit het niets op gelijke hoogte was gekomen sloeg de vertwijfeling toe. Daardoor kreeg men het deksel op de neus toen de bezoeksters een tweede keer het net wisten te vinden.

De komende twee vrijdag speelt Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau tot twee maal toe de derby tegen Dansschool Biersteker/Plubos. Komende vrijdag 24 oktober is dat voor de beker, en een week later voor de competitie. Beide wedstrijden beginnen om 21.15 uur in Sporthal Geestmerambacht te Langedijk.

Meer foto's staan onder de volgende link:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.719824681445916.1073741903.536452146449838&type=1