Zaalvoetbal RB Treffer

De verwachtingen waren hoog gespannen, want "Drs. Vijfje" had nog geen wedstrijd gewonnen. Beide ploegen begonnen voorzichtig in de eerste helft. Reiger Boys speelde afwachtend. De tegenstander zette echter geen druk en liet de Heerhugowaardse vrouwen het spel maken. Reiger Boys trainer Jordy van Eekelen gaf al gauw de opdracht om druk te gaan zetten. Dat was succesvol, want er ontstonden meteen diverse kansen. Rond de 15e minuut kwam Reiger Boys terecht voor met 1-0 door een mooie aanval die werd afgerond met een schuiver in de linkerhoek door Mayra Arroyo. Er volgden nog enkele kansen, maar de keeper bleek niet meer te passeren in de eerste helft. Drs. Vijfje kreeg ook wel enkele kleine kansjes maar Reiger Boys keepster Lola Hoots was paraat.

Na de rust regende het kansen voor Reiger Boys, maar de keeper was een sta in de weg. Echter, toen de organisatie in de 27e minuut even weg was scoorde Ellen Korving van Drs. Vijfje de 1-1. De twijfel sloeg toe bij Reiger Boys en het spel werd slordiger. Geheel tegen het wedstrijdbeeld in scoorde Drs. Vijfje opnieuw, via Michelle van de Hoeve: 1-2. De echte overtuiging was weg bij Reiger Boys. Men bleef wel druk zetten, aanvallen en kansen creëren, maar gescoord werd er niet, met als resultaat een onverdiende nederlaag.