En weer was het puzzelen voor de coach maar uiteindelijk toch met elf spelers richting Beverwijk. Voordat ik het vergeet Mike wordt weer bedankt hetgeen ook geldt voor zijn zaakwaarnemer die ik regelmatig moest lastig vallen. Ook bedankt wordt Jan Pluister die de tweede helft heeft kunnen spelen voor Aalt want die zat helemaal "vast"!! Eigen woorden: "Heb nog nooit zo vast gezeten".

Weer een grote uitslag voor het AdB team in negatieve zin en dat is jammer maar het was zeker geen eenzijdige wedstrijd qua verloop, want de rust ging in met en 1- 0 achterstand door een zuivere vrije trap van een Herculeszaan? De gesprekjes tijdens de rust waren best wel positief en vol goede moed zou het varkentje alsnog wel even gewassen ( het was tenslotte dierendag dus zo'n beest mag best wel een verwend worden ) worden. De gelijkmaker lag op de schoen van Patrick maar vanaf een meter of 4 werd de bal aan de keeper "gegeven". Uit een vermeende buitenspel situatie, volgens de spelers dan tenminste, want die bleven staan met de handjes in de lucht maar de grens wist wel beter werd de achterstand verdubbeld. Dan gaat het weer gebeuren, als jonge honden wordt er dan gejaagd op de gelijkmaker, ze willen allemaal zo graag die Anschlusstor maken, maar als er dan als oude reuen wordt teruggekomen dan vallen er gaatjes en de gaatjes worden gaten en worden we achterin op snelheid geklopt en, 1 en 1 = 2 en het werden er dus 6.

Volgende week ff pauze kunnen het zeer en de pijntjes genezen en dan thuis tegen Odin, op naar opnieuw een grote uitslag maar dan wel in ons voordeel,